E-mail küldése
Kecskemét, Csányi J. krt. 14.
Telefonszám: 76/504-348


Nyitva tartás:

Ügyfélszolgálat
(Kecskemét,
Csányi János krt. 14.)
Minden héten hétfő-szerda
8.00 órától 12.00 óráig
13.00 órától 17.00 óráig

pénteken:
8.00 órától 12.00 óráig
13.00 órától 16.00 óráig
tart nyitva.

Uszoda
(Kecskemét,
Csabai Géza krt. 5.)
Minden héten csütörtökön
8.00 órától 12.00 óráig
13.00 órától 17.00 óráig
tart nyitva.
Kezdőlap »

Kártya használat

Kecskemét Kártya ügyfélszolgálat

A használat (kedvezmény)

A Kecskemét Kártya birtokosa a programhoz csatlakozott elfogadóhelyeken tudja kártyáját használni, és ezen elfogadóhelyek által kínált termékek és szolgáltatások vásárlásakor juthat kedvezményekhez. A programban résztvevő üzleteket a bejáratuknál illetve a pénztáraiknál elhelyezett „Kecskemét Kártya elfogadóhely” matricáról lehet megismerni.

A kedvezmény igénybevétele

A kártyabirtokos minden esetben a fizetést megelőzően köteles jelezni a Kecskemét Kártya használatának szándékát. A kártya névre szóló és használata át nem ruházható. A kártya birtokosa a kedvezmény igénybevételekor köteles a kártyát felmutatni és a pénztáros kérésére átadni azt, aki a jogosultságot ellenőrizheti. Kártyabirtokos a kártyát és a személyazonossághoz szükséges okmány(ok)at a jogosultság ellenőrzésére és a kedvezmény regisztrálására céljából átadni köteles az elfogadóhely képviselőjének, aki azt – a jogosultság megállapítását követően – köteles a Kártyabirtokos részére visszaszolgáltatni. A kártya ellenőrzése az elfogadóhelyeken többféleképpen lehetséges: – szemrevételezéssel – elektronikus (POS) terminál segítségével.

Hogyan juthat a kártyához?
Névre szóló kártyáját kiválthatja személyesen a kártya ügyfélszolgálatán, illetve akár otthonról is igényelheti elektronikusan.
Internetes igénylés
Szolgáltató hogyan csatlakozhat a kártyához?
Kedvezményadó partnerként csatlakozhat vállalkozása a regisztrációs űrlap kitöltésével.
Csatlakozás folyamata

Keresés az oldalon


Elfogadóhelyek

Hasznos linkek