E-mail küldése
Kecskemét, Csányi J. krt. 14.
Telefonszám: 76/504-348


Nyitva tartás:

Ügyfélszolgálat
(Kecskemét,
Csányi János krt. 14.)
Minden héten hétfő-szerda
8.00 órától 12.00 óráig
13.00 órától 17.00 óráig

pénteken:
8.00 órától 12.00 óráig
13.00 órától 16.00 óráig
tart nyitva.

Uszoda
(Kecskemét,
Csabai Géza krt. 5.)
Minden héten csütörtökön
8.00 órától 12.00 óráig
13.00 órától 17.00 óráig
tart nyitva.

Ünnepi nyitva tartás:
2017.12.23. – 2017.12.26-ig zárva!
2017.12.27. – 2017.12.29. között 8 – 17 óráig a Kecskeméti Fürdőben!
2017.12.30. – 2018.01.01-ig zárva!
Kezdőlap »

Kecskemét Kártya

 

Kecskemét képviselő-testülete 2010. szeptember 16-én döntött a Kecskemét Kártya 2011. január 1-től történő bevezetéséről. A rendszer bevezetésével és üzemeltetésével a Kecskeméti Városfejlesztő Kft.-t bízta meg.

 

Előzmények, előkészületek

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata fontosnak tartja, hogy ráhatással legyen a helyi gazdasági és társadalmi folyamatok alakulására, és minden lehetséges eszközzel segítse a város polgárait. E szándék megvalósításának egyik módja és eszköze a  Kecskemét Kártya, amelynek kibocsátója maga az önkormányzat.

A nyár folyamán megtörtént a potenciális szolgáltatók – önkormányzati tulajdonú társaságok, intézmények, kereskedelmi és szolgáltatóipari piaci szereplők – csatlakozási lehetőségeinek, elvárásainak vizsgálata.

Az önkormányzat felkérésére a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Vállalkozók Országos Szövetsége Bács-Kiskun Megyei Szervezete is végzett felmérést tagjai körében. A tagok észrevételeikkel és tapasztalataikkal támogatják a koncepció kialakítását.

Társaságunk, a Kecskeméti Városfejlesztő Kft. a lakosság körében végzett felmérést. A megkérdezettek kivétel nélkül örömmel fogadták a kezdeményezést, észrevételeik hasznosak lesznek a kedvezményrendszer kialakítása során.

Az elkövetkező hónapok feladata lesz a Kecskemét Kártya részleteinek kidolgozása annak érdekében, hogy január 1-től bevezethető legyen.

 

Mi a Kecskemét Kártya?

Egy intelligens kártya, amely integrált áramkört – azaz processzort – és memóriát is tartalmaz. Egyszerre képes személyi adatok és egyedi alkalmazások biztonságos tárolására, de akár pontgyűjtő rendszerek kezelésére, adattárolására, illetve egy-egy szolgáltató, kereskedelmi egység forgalmi adatainak mérésére is.

Az intelligens chipkártya névre szóló és fényképpel ellátott lesz, használata igényléshez és kártyadíjhoz kötött.

Lakossági előnyök

Az önkormányzat által kibocsátott Kecskemét Kártya az itt élők kényelmét szolgálja majd, ösztönzi a kereskedelmet, növeli az életminőséget. A lakosság szempontjából azért előnyös, mert akár 20-30 százalékos kedvezményre is feljogosít, ami jelentős megtakarítást eredményez. Túl ezen pedig a kártyatulajdonosok tájékoztatást kapnak a programokról, legújabb akciókról.

A tervek szerint a kedvezmények jellemző területei, a húzószolgáltatások lesznek: sport, tömegsport, városi strand, múzeumok, színházak, kulturális rendezvények, könyvtárak – tehát a közintézmények nagy általánosságban – de ebbe a sorba illeszkedhet a parkolás, helyi tömegközlekedés is. A rendszerhez ezenkívül természetesen csatlakoznak a kereskedők, egyéb szolgáltatók.

Fontos, hogy minden korosztály megtalálja a számára értékes és vonzó szolgáltatásokat a kedvezmények között.

Szolgáltatói, kereskedői előnyök

A Kecskemét Kártya a szolgáltatóknak, kereskedőknek komoly reklámlehetőséget biztosít, amelyhez kapcsolódik a forgalom növekedése.

 

Ki jogosult a kártyára, és hol igényelheti?

Kecskeméti lakóhellyel, illetve kecskeméti székhelyű, telephelyű munkáltatónál munkavégzésre irányuló jogviszonyban álló, kecskeméti lakóhellyel nem rendelkező természetes személy, valamint kecskeméti oktatási intézményben tanuló, hallgatói jogviszonyban álló, 14. életévét betöltött természetes személy.

Az igénylésre személyesen a Kecskeméti Városfejlesztő Kft. ügyfélszolgálatán, vagy honlapunkon van lehetőség.

 

 

Fogalmak

 

1) RENDSZERGAZDA: a „Kecskemét Kártya” programot működtető jogi személy/jogi személyiség nélküli gazdasági társaság és annak jogutódja

2) KECSKEMÉT KÁRTYA: Kecskemét kártya felirattal és logóval ellátott, a Rendszergazda által kibocsátott és megszemélyesített, érintésmentes chip kártya (továbbiakban: Kártya)

3) KÁRTYABIRTOKOS: Kecskemét kártyával jogszerűen rendelkező személy.

4) ELFOGADÓ PARTNER: a Rendszergazda azon partnere, amely a Rendszergazdával jelen Szabályzatban foglaltak szerinti szerződéses jogviszony alapján a Kecskemét Kártya rendszerben részt vesz és meghatározott kedvezmény(eke)t biztosít.

5) ELFOGADÓHELY: Az Elfogadó Partner regisztrációja alapján a Rendszergazda által megjelölt, a Kecskemét Kártyát elfogadni jogosult és köteles hely (kereskedelmi, szolgáltató egység, stb.)

6) REGISZTRÁLT KEDVEZMÉNY: Az Elfogadó Partner által – az Elfogadóhely regisztrációja alkalmával, jelen szabályzat alapján – vállalt kedvezmény, amelyet az érvényes Kecskemét kártyával rendelkező és azt felmutató Kártyabirtokosok részére az áru vásárlása, illetve szolgáltatás igénybevétele alkalmával a termék/szolgáltatás alapárából biztosítani kell.

7) ALAPÁR: az Elfogadóhely által a vásárlás napján az adott termékre, szolgáltatásra vonatkozóan meghatározott ár.

Hogyan juthat a kártyához?
Névre szóló kártyáját kiválthatja személyesen a kártya ügyfélszolgálatán, illetve akár otthonról is igényelheti elektronikusan.
Internetes igénylés
Szolgáltató hogyan csatlakozhat a kártyához?
Kedvezményadó partnerként csatlakozhat vállalkozása a regisztrációs űrlap kitöltésével.
Csatlakozás folyamata

Keresés az oldalon


Elfogadóhelyek

Hasznos linkek