Kecskemét kártya & Kecskemét info

Hasznos információk a Kecskemét kártyáról és magáról Kecskemét városáról. Nem vagyunk a kártya hivatalos oldala, azt ITT érheted el. Kívánunk jó olvasgatást, kellemes időtöltést oldalunkon!

Kecskemét motoros boltok – a lista

Szerző: | Motoros boltok | 0 hozzászólás

Kecskeméti motoros boltok listája. A motorozás egy élmény, nem csupán egy közlekedési eszköz. Aki motorozik, az egészen biztosan alá tudja ezt támasztani. A motorozás egy életérzés!

A motorozáshoz azonban szükségünk van néhány dologra magán a motoron kívül. Rendkívül fontos például, hogy megfelelő védőfelszereléssel vágjunk neki utunknak. 

Ha Kecskeméten motoros boltot keresel, akkor a legjobb helyen vagy, mert ezen az oldalon ezen boltok címét, elérhetőségét, valamint a Kecskemét kártya felmutatásával elérhető kedvezményeket adjuk közre.

Görgess le, hogy több információt kaphass a kecskeméti motoros boltokról!

Kecskemét motoros bolt

Hol található Kecskeméten motoros bolt?

Kecskeméten számos helyen találhatsz motoros boltot. Az alábbi térkép összesítve megmutatja, hol található Kecskemét városában ilyen bolt:

Kattints a térképre a Google Maps-ben való megnyitásért és a pontos koordinátákért

Kecskemét motoros boltok – a lista 

  • Rodeo Ride 34 Kft.: 6000 Kecskemét, Mária krt. 12.
  • Czencz-Motors Kft., SHOX Kecskemét: 6000 Kecskemét, Máriahegy tanya 422.
  • KTM Kecskemét, Bódis Motor Zrt.: 6000 Kecskemét, Izsáki út 78.
  • Bácsmotor Kft: 6000 Kecskemét, Izsáki út 2 fsz 5.
  • Natix Kft.: 6000 Kecskemét, Kullai köz 1.
  • Parilla Kft.: 6000 Kecskemét, Külső Szegedi út 14.
  • HS Motor: 6000 Kecskemét, Forradalom u. 20.

Kecskemét kártya kedvezmény a kecskeméti motoros boltokban

Ha Kecskemét kártya tulajdonos vagy, akkor fontos lehet számodra, hogy a felsorolt motoros boltok Kecskeméten adnak-e kedvezményt a kártyatulajdonosoknak.

Sajnos jelenleg egyik motoros bolt sem tagja a Kecskemét kártya kedvezményprogramnak, így nincs elérhető kedvezmény a kártyatulajdonosok számára sem.

Ez ne szegje kedved, gondoskodj a megfelelő ruházatról, védőfelszerelésről! Ha pedig kedved lenne egy kicsit egyedivé varázsolni motorod, felszerelésed, olvasd el az alábbi tippünket!

Extra tipp motorosoknak

A végére egy tipp: ha nem csak motorozni szeretesz, de szívesen varázsolnád egyedivé motorod, motoros felszerelésed (bukósisakod), akkor feltétlen látogass el a www.barthdesigns.hu weboldalra! Profi airbrush festéssel, vinyl matricákkal dekorálhatod motorod, sisakod – vagy egyéb hazsnálati tárgyaid.

Hibát találtál az adatokban? Kérlek jelezd nekünk a kapcsolat menüpontban! Köszönjük, hogy segítesz nekünk frissen tartani az oldalon található adatokat!

Még több olvasnivaló