Kecskemét kártya & Kecskemét info

Hasznos információk a Kecskemét kártyáról és magáról Kecskemét városáról. Nem vagyunk a kártya hivatalos oldala, azt ITT érheted el. Kívánunk jó olvasgatást, kellemes időtöltést oldalunkon!

Kecskemét gyógyszertárak

Szerző: | Gyógyszertárak | 0 hozzászólás

Kecskemét gyógyszertárak listája: Kecskemét városában számos gyógyszertárban vásárolhatjuk meg a szükséges orvosságokat (vényköteles és vény nélküli gyógyszerek), vitaminokat (A-B-C-D-E-K vitaminok), ásványi anyagokat (magnézium, kálium, kálcium, stb.) kozmetikumokat és minden egyebet, ami gyógyulásunkat elősegítheti.

Ebben a cikkben összegyűjtöttük a jelenlegi állapot szerinti kecskeméti gyógyszertárak listáját.

Görgess le, hogy több információt kapj a patikákról!

Kecskemét gyógyszertárak

Kecskemét gyógszertárak listája és címe

Google térképen az elábbi gomb segítségével kereshetők ki és találhatók meg a Kecskeméti gyógyszertárak:

Kecskemét gyógszertárak hálózat szerint

Kecskemét kártya kedvezmény

Ha fenti listából az alábbi patikákban szerezhető kedvezmény a Kecskemét kártyával:

A kedvezmények és az akciók aktuális részleteiről kérlek tájékozódj a gyógyszertárakban, vagy a patikák elérhetőségein (a patikák nevére kattintva találhatod).

 

Hibát találtál az adatokban? Kérlek jelezd nekünk a kapcsolat menüpontban! Köszönjük, hogy segítesz nekünk frissen tartani az oldalon található adatokat!

Még több olvasnivaló

Bagoly Patika
Bagoly Patika

Bagoly Patika

A Bagoly Patika Kecskemét egyik patikája. Kattints, hogy az oldalon megismerd a Bagoly Patika címét, elérhetőségeit, nyitvatartását!

Líra Kecskemét
Líra Kecskemét

Líra Kecskemét

A Líra Kecskemét tagja a Kecskemét kártya kedvezményprogramnak! Katt a Líra Kecskemét által, kártyatulajdonosok számára elérhető kedvezményekért!